O temacie

• Napisany przez Ali 2 miesiące ago. Postów 10 wpisów. Ostatnipost napisany kamilaszcz.

brak tagów.

1. PONIŻEJ WYWIAD Z "A". PRZECZYTAJCIE I PODAJCIE NA JEGO PODSTAWIE SWOJE PRZYPUSZCZENIA... ;)

Dlaczego „A” nienawidzi tak bardzo Ari, Spencer, Hanny i Emily?

„Jest cienka linia pomiędzy miłością, a nienawiścią- „A”

Wolisz zawsze być anonimowy/a,czy chcesz, by dziewczyny w końcu dowiedziały się kim jesteś?

„Tylko jedna z nich-’A’ „

Czy pracujesz z kimś?

Czy diabeł się liczy?

Kogo uważasz za najsłabsze ogniwo, dlaczego?

Jestem bardziej zainteresowana najsilniejszą kłamczuchą.

Czy chodzisz/chodziłeś/aś do Roswood High?

Tak.

Czy usłyszymy Twój głos?

Już słyszeliście…

Wygląda na to, że zrywasz związki wszystkich par- którym chłopakiem, dziewczyną jesteś najbardziej zainteresowany/a?

Toby. Czekaj.. co masz na myśli przez zainteresowanie?

Czy poznamy twoją tożsamość w tym sezonie?

Tak.

Jakie jest Twoje noworoczne postanowienie?

Więcej cardio.

(CARDIO – Rowery, bieżnie, steppery to urządzenia, na których w bardzo efektywny sposób można dbać o sylwetkę.)

Kto według Ciebie jest najładniejszą kłamczuchą?

Ja.

Ulubiony trik jaki użyłeś/aś na dziewcznach?

Masaż Emily.

Wiemy, że spędzasz dużo czasów chowając się w szafach kłamczuch, szpiegując. Która z nich posiada najbardziej imponującą kolekcję butów?

Trudno wybrać. Hanna lub Aria…

Jak ubierasz się na włamanie, nadal modnie?

Czerń nigdy nie wychodzi z mody.

Czy ktoś jeszcze z Rosewood (oprócz kłamczuch) otrzyma od Ciebie wiadomość w tym sezonie?

O tak ,krąg się poszerza…

Czy jesteś znajomą twarzą w Rosewood?

Tak

Jak daleko się posuniesz w tym sezonie, by osiągnąc swój cel?

Na krawędź.

Jakich wskazówek dowiemy się o Tobie?

Dowiecie się więcej o mojej relacji z Alison.

Co masz w zanadrzu dla Mayi i Emily?

Zawsze lubiłem/am Paige bardziej

Jaka Kłamczucha ucierpi najbardziej w tym sezonie?

Dzielę się miłością.

Gdzie mamy Cię szukać w tym roku?

Jestem zawsze w tle.

JA ZACZNĘ: MYŚLĘ, ŻE "A" TO KOBIETA, PONIEWAŻ ZWRACA DUŻO UWAGI NA MODĘ.

2. był już na stronie :)

3. był już na stronie :)

4. Po przeczytaniu tego wywiadu też wydaje mi się, że to dziewczyna. Na dowód cytat: "Kto według Ciebie jest NAJŁADNIEJSZĄ KŁAMCZUCHĄ?

Ja."

5. Jak przeczytałam ten wywiad to w niektórych odpowiedziach pasował mi Mike.

Dlaczego „A” nienawidzi tak bardzo Ari, Spencer, Hanny i Emily?

„Jest cienka linia pomiędzy miłością, a nienawiścią- „A”

Większość myślała, że to jest Ezra. Ale to też może być Mike ( w nawiązaniu do Arii, bo w końcu są rodzeństwem )

Wolisz zawsze być anonimowy/a,czy chcesz, by dziewczyny w końcu dowiedziały się kim jesteś?

„Tylko jedna z nich-’A’ „

Tu też pasuje Mike. ( i znowu w nawiązaniu do Arii )

Jak ubierasz się na włamanie, nadal modnie?

Czerń nigdy nie wychodzi z mody.

Mike z tego co pamiętam ubiera się przeważnie na czarno. W sumie tak jak Aria ;0

Czy jesteś znajomą twarzą w Rosewood?

Tak

Mike nie jest taki, że przecież nikt go nie kojarzy. Teraz więcej osób go ,,zna" przez te włamania. O właśnie jak myślicie, czy naprawdę Mike włamywał się tam z nudów?

Gdzie mamy Cię szukać w tym roku?

Jestem zawsze w tle.

W sumie to nigdy nie widzimy Mike'a często. Tylko w niektórych odcinkach jest go ,,więcej"

Nie pasują tylko mi tu dwie rzeczy. Bo też z tego wywiadu można wywnioskować, tak jak wy wcześniej, że A jest dziewczyną. I jeszcze trzeba pamiętać, że dr Sullvin poznała tożsamość A i przychodził do niej jako do terapeutki. A Mike nie chodził wcześniej do żadnego terapeuty, chyba, że po kryjomu ale wątpię.

I takie są moje przypuszczenie, co sądzicie? :)

6. Moim zdaniem A to Paige.

Jakie jest Twoje noworoczne postanowienie?

Więcej cardio.

(CARDIO – Rowery, bieżnie, steppery to urządzenia, na których w bardzo efektywny sposób można dbać o sylwetkę.)

pasuje do pływaczki.. i jest jeszcze kilka innych powodów, dlaczego to ona,ale to juz nie z wywiadu.

7. Jak teraz czytam wasze przypuszczenia, to stwierdzam, że każda ma rację! :D Sama już nie wiem... Tak naprawdę każdą odpowiedź A można rozumieć inaczej... Bo rzeczywiście, ta wypowiedź: „Jest cienka linia pomiędzy miłością, a nienawiścią- „A” pasuje zarówno do Mika, jak i do Ezry... A może Melissa? Kto wie, kto wie... :D Okaże się niebawem :) (tak swoją drogą - nie mogę się doczekać!! ;P)

8. Mona jest A. Tu chodziło o Hanne :L ,, Jest cienka linia między miłością a nienawiścią''.

9. Mona nie jest A .. -.- Zapewne A ja przekupilo i musiala robic to co zrobila, ona nie jest A ludzie ;/

10. Mi tam to się skojarzyło ze Spencer ;)

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.