Jak sądzicie bo ja już sama nie wiem .
Jak sądzicie bo ja już sama nie wiem .
Moim zdaniem A jest złe, robi na złość dziewczynom itd
Ale pomaga dziewczyną i uratowało spencer
A uratowało spencer bo to on(a) decyduje, kiedy może z nią skończyć
jeśli np chodzi o emili... jest jej(mu) potrzebna, aby mogła ich wszystkich gnębić.
ja w sumie tez nie wiem. ogolnie A jest nienormalne mozna by stwierdzic ze nie wie czego chce xd. jest zle bo to A no ale w sumie tez ma jakies przyblyski bo ratowalo spencer i takie tam. nie moge sie juz doczekac zeby sie dowiedziec kto to jest xd
A jest złe, to że uratowało Spencer nie oznacza, ze zależalo jej/mu na życiu tej dziewczyny. 'ja decyduje kiedy to się skończy' - A
Trudno powiedzieć. Po prostu "A" jest idealną intrygantką :D
moim zdaniem a jest podobne do dr. housa ,bawi się w boga , szkodzi i stawia trudne warunki ale pomaga.
ja bym powiedziała, że "A" jest zły/a.
No ja też sądzę, ze raczej "A" jest złe. Chociaż w tym serialu juz nic mnie nie zdziwi...
A jest zle i koniec. chyba ze sie czegos napije to moze okazyjnie sie zmienia xd
kasiucha15 xdd: a jest zle i koniec :PP
no ja tak walsciwie nie wiem heh
a pomoglo spencer i zabilo iana ale chcialo przejechac hanne ...
złe i dobre.
tak jak Alison.
raz chciałaby dopiec dziewczynom a raz pomóc.
możliwe że kochała Emily..
tak jak napisała Esther A jest intrygantką . ale czasami pomaga czasami źle . takie jest po prostu nasze tajemnicze A . próbuje zmylić dziewczyny a przy okazji nas .
Według mnie A jest zła i chce poprostu zniszczyć dziewczynom życie ale nie dokońca czasami musi uratować swoje "zabaweczki" żeby dalej je szantarzować!!!
Po więcej informacji zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl
Musisz się zalogować, aby móc pisać.