O temacie

• Napisany przez NiXx 9 miesiący ago. Postów 16 wpisów. Ostatnipost napisany winks6.

Tagi

1. Jak sądzicie bo ja już sama nie wiem .

2. Moim zdaniem A jest złe, robi na złość dziewczynom itd

3. Ale pomaga dziewczyną i uratowało spencer

4. A uratowało spencer bo to on(a) decyduje, kiedy może z nią skończyć
    jeśli np chodzi o emili... jest jej(mu) potrzebna, aby mogła ich wszystkich gnębić.

5. ja w sumie tez nie wiem. ogolnie A jest nienormalne mozna by stwierdzic ze nie wie czego chce xd. jest zle bo to A no ale w sumie tez ma jakies przyblyski bo ratowalo spencer i takie tam. nie moge sie juz doczekac zeby sie dowiedziec kto to jest xd

6. A jest złe, to że uratowało Spencer nie oznacza, ze zależalo jej/mu na życiu tej dziewczyny. 'ja decyduje kiedy to się skończy' - A

7. Trudno powiedzieć. Po prostu "A" jest idealną intrygantką :D

8. moim zdaniem a jest podobne do dr. housa ,bawi się w boga , szkodzi i stawia trudne warunki ale pomaga.

9. ja bym powiedziała, że "A" jest zły/a.

10. No ja też sądzę, ze raczej "A" jest złe. Chociaż w tym serialu juz nic mnie nie zdziwi...

11. A jest zle i koniec. chyba ze sie czegos napije to moze okazyjnie sie zmienia xd

12. kasiucha15 xdd: a jest zle i koniec :PP
    no ja tak walsciwie nie wiem heh
    a pomoglo spencer i zabilo iana ale chcialo przejechac hanne ...

13. złe i dobre.
    tak jak Alison.
    raz chciałaby dopiec dziewczynom a raz pomóc.
    możliwe że kochała Emily..

14. tak jak napisała Esther A jest intrygantką . ale czasami pomaga czasami źle . takie jest po prostu nasze tajemnicze A . próbuje zmylić dziewczyny a przy okazji nas .

15. Według mnie A jest zła i chce poprostu zniszczyć dziewczynom życie ale nie dokońca czasami musi uratować swoje "zabaweczki" żeby dalej je szantarzować!!!

16. Po więcej informacji zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.