Ja w sumie zmieniłam zdanie, jednak Melissa mi coraz mniej pasuje. w dzisiejszym odcinku było, że A jest w szkole, a tam byli przecież tylko uczniowie... A jej nie ma w mieście, poza tym jest w ciąży (wiadomo, może udawać, ale jakoś w tę teorię wątpię).
Teraz już nie wiem co myśleć... Biorąc pod uwagę tych, co byli w szkole, w dzisiejszym odcinku:
Coraz bardziej przekonuję się, że to może być bliźniaczka Ali (bądź Ali), aczkolwiek poznaliby ją... Tak, wiem, są różne charakteryzacje itp., ale czy potrafiła by się aż tak zmienić ? I czy zrobili by tak, żeby ani razu nie pokazać ? Okej, mogliby ją pokazać gdzieś w tle, ale to według mnie bez sensu :)
Jenna - jest bardzo podejrzana i dziwna, pasuje do tej roli, ale... to byłoby za proste !
Janson - Spens dostała smsa od A, gdy Janson był obok - więc on też odpada.
Noel (czy jak mu tak, nie pamiętam jego imienia ciągle :|, były chłopak Mony, obecny Jenny) - złapał Arię za nogę , kiedy parę sekund wcześniej przebiegło A - on też mi nie pasuje.
Mona - była A w książce, w serialu ma być inaczej - odpada
Kate - Hanna dostała przy niej smsa od A, tak więc - odpada.
Holden - pojawił się niedawno, przez co go wykluczam.
Caleb - A mu ukradło laptopa, gdy spał. Nie rozdwoił się przecież :)
Wymieniłam chyba wszystkich. Pozostają osoby, których imienia nie znamy oraz mamy dziewczyn - ale myślę, że je każdy wykluczy ;> Możliwe, że A przyszło do szkoły, a więc może to być ktoś poza tą listą, choć ja w to wątpię :D Możliwe także, że A to dwie albo więcej osób, tak więc wtedy wszyscy wyżej wymienieni mogą być podejrzani. Możliwe, że to siostra bliźniaczka - ale w takim razie ciekawa jestem jak ona wygląda :P Jest jeszcze jedna opcja - wszyscy są A i mszczą się na dziewczynach, ale to głupie i raczej mało prawdopodobne, bo im więcej osób wie, tym kłamstwo może szybciej wyjść na jaw ;>
No nic, każdy ma swoją teorię, a kto miał rację dowiemy się już za niedługo ponad miesiąc :D