1. dodatkowo Melissa jeździ czarnym mercedesem i ma srebny laptop (tak jak A) więc podejrzenia mogą być słuszne:)
    mi się wydaje że A na początku pracowało samo a potem zaczęło wciągać w to innych. Mike odpada bo w jednym z pierwszych odcinków kiedy Aria wchodziła po schodach i dostała smsa od A w tle było widać jej rodzinę jedząca i Mike który nie mógł napisać tego smsa bo miał zajęte ręce.

2. tak ale 'A' to nie musi być jedna osoba.

3. poprostu Mike wtedy jak się włamał do domu Spenc i popchnął Arię wyglądał tak samo jak niby to nasze 'A'..czarna bluza,kurtka,buty..a 'A' mówiło w wywiadzie że lubi ubierać się na czarno.a to przeważające kolory Mike. sylwetka wszystko pasuje. tak samo pasuje mi Lucas,Ezra i wiele innych.. ;d

4. i wydaje mi się że każdy może być w to zamieszany. i że 'A' nie pisze tylko do kłamczuch ale i do innych osób. dlatego każdy wydaje się być podejrzany, bo tak jak kłamczuchy niechce tego ujawniać a niewie co robić. niewiem.

5. Ja w sumie zmieniłam zdanie, jednak Melissa mi coraz mniej pasuje. w dzisiejszym odcinku było, że A jest w szkole, a tam byli przecież tylko uczniowie... A jej nie ma w mieście, poza tym jest w ciąży (wiadomo, może udawać, ale jakoś w tę teorię wątpię).
    Teraz już nie wiem co myśleć... Biorąc pod uwagę tych, co byli w szkole, w dzisiejszym odcinku:

Coraz bardziej przekonuję się, że to może być bliźniaczka Ali (bądź Ali), aczkolwiek poznaliby ją... Tak, wiem, są różne charakteryzacje itp., ale czy potrafiła by się aż tak zmienić ? I czy zrobili by tak, żeby ani razu nie pokazać ? Okej, mogliby ją pokazać gdzieś w tle, ale to według mnie bez sensu :)

Jenna - jest bardzo podejrzana i dziwna, pasuje do tej roli, ale... to byłoby za proste !

Janson - Spens dostała smsa od A, gdy Janson był obok - więc on też odpada.

Noel (czy jak mu tak, nie pamiętam jego imienia ciągle :|, były chłopak Mony, obecny Jenny) - złapał Arię za nogę , kiedy parę sekund wcześniej przebiegło A - on też mi nie pasuje.

Mona - była A w książce, w serialu ma być inaczej - odpada

Kate - Hanna dostała przy niej smsa od A, tak więc - odpada.

Holden - pojawił się niedawno, przez co go wykluczam.

Caleb - A mu ukradło laptopa, gdy spał. Nie rozdwoił się przecież :)

Wymieniłam chyba wszystkich. Pozostają osoby, których imienia nie znamy oraz mamy dziewczyn - ale myślę, że je każdy wykluczy ;> Możliwe, że A przyszło do szkoły, a więc może to być ktoś poza tą listą, choć ja w to wątpię :D Możliwe także, że A to dwie albo więcej osób, tak więc wtedy wszyscy wyżej wymienieni mogą być podejrzani. Możliwe, że to siostra bliźniaczka - ale w takim razie ciekawa jestem jak ona wygląda :P Jest jeszcze jedna opcja - wszyscy są A i mszczą się na dziewczynach, ale to głupie i raczej mało prawdopodobne, bo im więcej osób wie, tym kłamstwo może szybciej wyjść na jaw ;>

No nic, każdy ma swoją teorię, a kto miał rację dowiemy się już za niedługo ponad miesiąc :D

6. Jenna bedzie widzieć, a czy widzi? Nie wiem, ale też mnie to zastanawia. Myśle, że to Ezra, ale co mu dziewczyny zrobiły, ze sie tam mści? Moze to ma związek z ciemnowłosą Ali? Ale ostatnio podejrzewam Melisse i Mone, no coż jestem bardzo ciekawa :3

7. to na pewno nie Mona, ona była A w książce, a było 737217873 razy tłumaczone, że A BĘDZIE INNE NIŻ W KSIĄŻCE ;)
    ale ciemnowłosa Ali... ciekawe czy to ona, czy jej siostra...

8. niby mówią że A jest inne niż w książce , ale Mona jest jakoś taka podejrzana . niby gra głupią ale jednak to może być tylko udawanie , przez co to jest niezły kamuflaż dla niej . ale coraz bardziej myślę o Melissie , choć ona teraz wyjechała . a tak w ogóle to gdzie ona teraz jest ?

9. Na pewno będzie inne niż w książce ;> Ale w książce jest A nr 1 i A nr 2 ;>
    Chyba w Filadelfii , tam gdzie jest szkoła dla niewidomych , do której chodziła Jenna ;> Też myślałam o Melissie, ale... ona chyba jest w ciąży, poza tym jest trochę... głupia :P pamiętacie jak rozstała się z Wrenem i powiedziała tekst, że bardzo ciężko było jej zmienić status związku na facebooku ? :D Wywiad pasuje do niej, ale śledząc wszystko od początku jednak stwierdzam, ze to nie ona ;>

Sms, którego dziewczyny dostały po pogrzebie Ali, brzmiał "NADAL tu jestem, SUKI - A". Nadal to brzmi jakby ktoś podszywał się pod Ali... W ogóle ostatnio tak wszystko wygląda jakby to była ta bliźniaczka Ali, w dodatku teraz pojawił się ten wątek z Vivian... To nie jest przypadkowe... Zastanawia mnie tylko, gdyby jednak bliźniaczka była A, to jakby się charakteryzowała tak, że NIKT by jej nie poznał ? ;>

10. A może ,,A'' to ten policjant? Ale nie Garett ten co prowadzi sprawe Ali? Chce wiedzieć kto zabił Ali a on przecież podejrzewa kt z dziewczyn i to on jt A?

11. Ale z drugiej strony czemu miałby wysyłać smsy do Ali? Drugą osobą a w zasadzie teraz pierwszą którą podejrzewam jest Mellisa.

12. raczej Garett ani ten drugi policjant nie są A. Garett to może być jakiś pomocnik. Ja podejrzewam Melissę, ale ona nie chodzi do Rosewood High, więc też za bardzo nie pasuje, a przecież A to osoba która chodzi do szkoły. no i jak sobie myślę to faktycznie Melissa chyba nie znęcałaby się tak nad własną siostrą nawet mimo ich relacji.

13. Dziewczyny (i chłopaki - jeżeli są ;>) , pamiętacie odcinek halloween, kiedy Emily zobaczyła kogoś w oknie w opuszczonym domu ? Później , gdy poszły, pokazany został samochód:
    http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120111202229/prettylittleliars/images/thumb/9/9a/Radleytaxi.jpg/300px-Radleytaxi.jpg
    Co o tym myślicie ? Dom wariatów Radley ? To przypadek ? Według mnie nie... Poza tym na początku ta historia z bliźniaczkami - w filmiku były pokazane jako blondynki, a jak wiemy - Ali była blondynką. Ja coraz bardziej przekonuję się do teorii , że to siostra Ali, tylko ciekawi mnie jak teraz wygląda ? ;>

14. Somewhere - podzielam twoje przypuszczenia ;) Od pewnego czasu coraz bardziej przekonuję się do tej teorii, że Ali mogła mieć bliźniaczkę. I myślę, że była ona chora psychicznie (stąd ten samochód)

15. - Melissa
    - Jason
    - Courtney

zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl

16. A co myślicie o Szonie???(Nie umiem pisać) :/ Przecież jego nikt się nie domyśla...może ma jakąś historie związaną z Alison???

17. mi też się wydaje , że coś może być z Seanem .

18. dla mnie Melissa jest też w to zamieszana. Noel, Mona, Jenna, Garet, ale smsy wysyła ktoś zupełnie inny. ;) taka moja teoria. ale wszystko okaże sie już 19 marca. nie moge sie doczekaaaaac<3

19. Ej a pamiętacie jak Emily dostała wiadomość od A i chodziło o ten list od Iana co składał się z wiadomości od A, a potem Jenna i Garet rozmawiali i powidzieli że to oni podłożyli list. Czyli oni muszą być w to mocno wplątani.

20. no tak. Jenna i Garet na pewno. w sumie Jenne od początku można było podejrzewać.

21. Ja po przeczytaniu tego wszystkiego mam zupełny mętlik w głowie i już nawet nie wiem czy ktokolwiek w tym serialu jest godny zaufania, chociażby tata Arii. Przez chwilę nawet pomyślałam sobie, że w sprawę wiadomości "A" albo zabójstwa Alison, są wplątane wszystkie dziewczyny i udają to wszystko, a tak na prawdę, mają przed nami i przed sobą o wiele więcej do ukrycia, ale to już by była zupełna patola, bo po co miałyby rujnować swoje życie? Jest tyle podejrzeń, że już sama nie wiem co jest 5 i męczy mnie to strasznie, bo nie mam konkretnego punktu zaczepiania. A kiedy wydaję mi się, że już je mam, kolejne odcinki zupełnie zmieniają moje poglądy.

22. a może "A" jest mama Spencer... dowiedział się o tym, że mąż ją zdrzadił z matką Al i to ją zezłościło, po czym wynajęła detektywa, żeby poszykał czegoś na Melissę. Może to Melissa zabiła Al a matka Spencer się o tym dowieziała. Może Spencer widziała jak robi to Melissa i teraz ją broni, by jeszcze nardziej nie pogrążyć swojej rodziny... Ale to wszystko pogmatwane... Nieźle skonstruowany serial, trza przyznać :D

23. A ma ładne oczy, chodzi do szkoły z dziewczynami, miało problemy ze sobą (skoro chodziło do psychologa), powinno być facetem (patrząc na ubiór: bardziej męski) i ma coś wspólnego ze szkołą, w której uczy Ezra. Praktycznie pasuje Mike (bo jego ojciec tam uczy), ale przecież matka Arii nie powiedziałaby do syna na tamten imprezie, że cieszy się, że przyszedł czy jakoś tak. To były bardziej słowa do obcej osoby, którą zna. Lucas? Nie wierzę w wersję z pieniędzmi, zniszczył pomnik zrobiony ku pamięci Alison, był na imprezie, na której skradziono pieniądze matce Hanny. Maya jest nowa i jakoś mi nie pasuje. Ale kto wie... Noel, Mona? Musi być to ktoś mało oczywisty, chociaż teraz każdego można podejrzewać w sumie. Mi jednak nie pasuje żadna z dziewczyn, Ezra (był z Arią, gdy A było w tym szpitalu dla lalek), ani Caleb (pracował by wtedy nad telefonem A? Pewnie nie)..

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.