O temacie

• Napisany przez Lenka 10 miesiący ago. Postów 129 wpisów. Ostatnipost napisany aria319.

1. Ezra <3

2. Hmm... tak szczerze to każdy jest fajny ;*
    ale mój typ to Ezra i Toby ;**

3. Każdy z nich ma coś w sobie, Toby jest bardzo przystojny, a w Calebie urzeka mnie jego tajemniczość. Ezra jest za to dojrzały i bardzo seksi. ;P

4. Chyba Caleb. xD
    Przypomina z wyglądu wokalistę mojego ulubionego zespołu ;Pp
    No tak sie stara, żeby Hanna mu wybaczyła... Słodki jest

5. Zgadzam się z Lestat :) Team Caleb!! :D

6. Hmm.. Ezra, Toby i Caleb naraz : P

7. Toooooby.

8. Hmmm no własnie obstawiłam ezre a tak naprawde Caleb tez jest super!!!

9. nie wiem czemu ale od samego początku urzekł mnie Caleb. Toby i Ezra też są nieźli ale jak dla mnie - Caaleb najlepszy. ;*

10. Caleb ma cos magicznego łobuziarskiego magnetycznego w sobie a ezra jest taki poukładany i grzeczny ... zupenie dwa bieguny

11. Ezra mnie wkurza (zresztą Aria też) ciągle tylko "musimy pogadać" i tak w kółko. Ja rozumiem, że mają ciężką sytuację, ale oni się sobie wiecznie tłumaczą, albo przepraszają. Najbardziej z chłopaków lubię Caleba <3 Kocham jego żarty; kiedy chyba w 17 odcinku (wtedy Aria i Ezra byli w Filadelfii)Caleb rozmawiał z Hanną o pani Montgomery i powiedział "pani montgomery dowodzi grupą terrorystyczną?" oplułam mlekiem monitor xd Lubię też Toby'iego i Lucasa, ale oni są wg mnie trochę mętni.

12. TOBYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. http://www.youtube.com/watch?v=INlkvoRUcKQ DLA FANEK CALEB-A :p

14. Hmm... trudno rzec. Ezra super wygląda, ale Caleb ma świetne poczucie humoru. Toby jest taki... opiekuńczy, miły, ciepły. Sama nie wiem. Lucas to taki trochę zacofany jest. Chyba u mnie wygrywa Caleb.

15. chyba Wren najładniejszy, a najbardziej lubię Tobiego, Lucasa i Caleba (: nie wiem którego bardziej :D

16. Caleb
    http://pordubitz.org/1/wiadomosci.onet.pl

17. Jared Leto <3

18. Toby <3

19. Ezra i Toby :)

20. Ja tam wolę Hanne :D Ale tak np. jako kolegę wybrałbym Toby'ego :)

21. ja jako kolege wybrałabym Jasona;) wydaje się być taki... szalony;D

22. Jason !!!

23. Według mnie Ezra.;)
    Toby i Caleb zrobili na mnie jakieś złe pierwsze wrażenie.

24. Na początku nie lubiłam Toby'ego, ale teraz myślę, że jest bardzo przystojny. Poza tym jest taki czuły i opiekuńczy wobec Spencer. Chciałabym mieć takiego chłopaka, albo chociaż przyjaciela.

25. Jason, Ezra i Funkcjonariusz Garrett Reynolds :P

26. Jason jest najładniejszy ;dd Ja lubię jeszcze Tobiego ale Caleb też jest niezły ;))

27. Ezra i Caleb :)
    Choć wiadomo,że hollywoodzkie chłopaki muszą być słodkie i piękne... Co by fanki własnie takie tematy zakładały hehe :D

28. Caleb i Jason ; )

29. Ezra i Jason ;)

RSS dla tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.