O temacie

• Napisany przez Lenka 10 miesiący ago. Postów 129 wpisów. Ostatnipost napisany aria319.
  1. Ezra <3
    Po więcej informacji zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl

2. Caleb <333

3. Ezra

4. Toby , Caleb i Jason . <3 ; *

5. WREN, Ezra i Caleb!!

6. EZRA!!!<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!:*

7. Jak dla mnie to Toby jest najprzystojniejszy a zaraz po nim Caleb i potem Wren. Ezra wogóle mnie nie kręci.

8. dla mnie też Toby. jego najbardziej lubię. Wren, Caleb. za Ezrą nie przepadam. jego postać trochę mnie irytuje.

9. Wren jest uroczy <3 Toby przystoooojny <3 Ezra Seksowny;o <3 A Kalab słoooodki <3

10. acigatka - zgadzam się z Tobą!
    Podoba mi się jeszcze Noel i Jason w nowej fryzurce. ;3

11. WREN :D

12. Noel, Jason i Wren. Zawsze miałam słabość do czarnych charakterów, dlatego Noel pociąga mnie najbardziej. Jego spojrzenie jest przeszywające. Jason jest tajemniczy, przystojny, ma coś w sobie. A Wren jest zabawny, uroczy i też ma jakiś urok który mnie przyciąga :)

13. no cuż, trzeba przyznać, że faceci z PLL mają w sobie to coś co przyciąga... Mnie tam najbardzeij podoba się Caleb i Alex... Toby stał się statnio trochę irytujący...a Ezra jak się nieźle postawił Byronowi... coraz lepiej, nie powiem :D

14. Wren i Ezra <3 a i Caleb , Tobiego nie lubię : <

15. Czemu go nie lubisz? Chociaż trzeba przyznać, że w ostatnim odcinku mnie wkurzył...

16. Czemu ja zawsze napisze Kaleb zamiast Caleb :D
    Ja ich na początku w ogólnie nie lubiałam ;p
    Toby mnie wkurzał, Ezra odrzucał(?!), Na Wrena nie zwracałam uwagi, A Caleb od początku był kochany ;D
    Ale potem sie przyjrzałam <3

17. mnie na początku odrzucał Toby, udawał takiego skrzywdzonego i wogóle... nom Caleb mi też pospasował odrazu. Mistrzowskie było jak Hanna weszła mu pod przysznic... i ta jego mina :D ;)

18. aya miałam tak samo z Tobym ;PP
    I teraz też mnie zaczął wnerwiać XD

http://www.youtube.com/watch?v=INlkvoRUcKQ me gusta miny Caleba. :D
    0:56 na co Hana paczy? O.O
    1:00 Mina Caleba: "Hanna? Na co Paczysz?"

19. Wren <3

20. Caleb i Toby :)

21. Wren ♥

22. Toby i Caleb <33 Ubóstwiam ich. No i Ezre lubię. ;** Wren jest spedalony - sorry, za brzydkie wyrażenie.

23. Wren, Ezra, Caleb :)

24. Caleb i Noel :D

25. Jason & Ezra . Caleb tez spoko ;p

26. Ezra!

27. Mike, chociaż za bardzo dzieciak... I jeszcze Wren i Jason. xd

28. Jason <333, Caleb & Wren. No i czasem też Noel, gdyby nie był takim dupkiem ;)

29. Ezra ! ;P

30. Toby i Caleb <3

RSS dla tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.