Chodzi mi o to jakbyscie mogli wybrac jakiegos aktora lub aktorke(oczywiscie z PLL), ktorego/ktorej role byscie mogli zagrac to kto to by byl???????
Czekam na posty.
Pozdrowionka dla wszystkich fanow tego serialu...
Chodzi mi o to jakbyscie mogli wybrac jakiegos aktora lub aktorke(oczywiscie z PLL), ktorego/ktorej role byscie mogli zagrac to kto to by byl???????
Czekam na posty.
Pozdrowionka dla wszystkich fanow tego serialu...
Myślę, że wybrałabym rolę Alison.
Alison jest straszna... nie wiem jak Wy, ale ja się jej boję :P Niby jest słodka z wyglądu i w ogóle taka grzeczna, ale jak ją widzę to czuję strach... Nie wiem zupełnie czemu.. ale parę osób z USA też tak ma, bo rozmawiałam z nimi.. Nie wiem czy to kwestia aktorki, czy roli jaką ma... :D
A kim bym chciała być ? Jedną z kłamczuch :)
Arie <3
Hmmm, Hanne. Bo fajnie się ubiera i też jestem blondynką :)
Ja chciałabym zagrać Hannę, ze względu na jej partnera xD
No i Arię też bym zresztą mogła, bo Ezra również jest super ;p
Spencer
Arie bo moje życie jest pokręcone tak jak Ari
Alison albo hanne ale bardziej alison jest super:)
Alison albo hanne ale bardziej alison jest super:)
Hanna albo Aria. :D
A.
Po więcej informacji zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl
Ja zagrałabym Arię, ponieważ:
a) też jestem niska ;)
b) mam takie włosy i cerę, jak ona
c) lubię jej styl (choć bardziej Hanny, no ale ja nie blondynka :D )
d) nosi kozaki na wysokim obcasie (I <3) ;> (niscy muszą sobie jakoś w życiu radzić :P)
e) jej charakter również mi odpowiada
No i jest oczywiście jeszcze ktoś taki jak Mr. Fitz :) ...
Ja Alison bo "niby" nie żyje ale jednak pojawia się czyli widać że żyje i ona wie o wszystkim
Spencer <3
Hannę, strasznie ją lubię. Jest fajna, ładnie się ubiera i ma genialnego chłoapaka <3
Alison Arię lub Hanne
Ale do Alison jestem podobna :D
Zdecydowanie Spencer.
Ja Emily albo Spencer. Chociaż rola Em jest troche gorsza :/
chyba Spencer :P
Emily ! ;D
Arię lub Hannę ;D
Jenne :D bo ta postać jest wyzwaniem, ciężko grać kogoś niewidomego poza tym złe charaktery nadają pikanterii :P i Jenna jest artystką oraz ma baardzo silny charakter tak jak i ja ;) chociaż bywa denerwująca, a z dobrych to chyba Hanne bo uwielbiam modę a w liceum miałam bardzo podobne życie, już po śmierci Alison bo nigdy nie byłam gruba jak ona wcześniej, aż żałuję że nie mieliśmy wyborów na królową balu hahaha :DD
Ja chętnei zagrałabym Arie lub Alison :D
Spencer lubi Arie : D
Ja bym zagrałam Hannę . Ubóstwiam ją. Bardzo lubię jej styl <3. Zawsze fajnie gra . :>
Spencer lub Arię... zresztą to trudno tak wybrać... Mona te jest fajna, choć robi wrażenie trochę przygłupiej...
ciekawie było by grać Jenne :)
no tak ale udawanie niewidomego - trudna sztuka
Arię lub Spenser
Musisz się zalogować, aby móc pisać.