O temacie

• Napisany przez somewhere 3 miesiące ago. Postów 8 wpisów. Ostatnipost napisany somewhere.

brak tagów.

1. Hej ! Słuchajcie, zaczęłam oglądać wszystkie odcinki od początku i zastanawia mnie kim jest ten chłopak http://imageshack.us/photo/my-images/35/ktotos.jpg/ ? Jest on w 3 odcinku 1. sezonu , wtedy gdy spencer wspomina pożar w domu Jenny, on stoi na przeciwko niej. Ktoś wie kto to ? :>

2. wgl go nie kojarzę . ale może nie jest aż tak ważny skoro go chyba nikt nie pamięta ?

3. ostatnio przeczytałm 1 część książki i tam był jakiś chłopak który "chodził" za Spencer, nie pamiętam jak się nazywał ale był on przewodniczącym w szkole. moze to ten sam? pamietam ze tamten dal Spencer koc gdy znaleziono cialo Ali i źle się poczuła...

4. Ten chłopak z książki nazywał się Andrew Campbell ale nie wiem czy to jest ten sam...

5. Może faktycznie, to jakiś statysta, aczkolwiek dziwnie uśmiechnął się do spencer, dlatego zapytałam :)

6. może ten chłopak wie o pożarze? chociaż gdyby coś wiedział to pewnie by to wyszło na jaw:D. pewnie to jakiś zbieg okoliczności

7. zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl

8. winks6, przestań spamować ! da się jakoś zgłosić spamowanie ? :P

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.