O temacie

• Napisany przez agata082 9 miesiący ago. Postów 31 wpisów. Ostatnipost napisany jula1312.
  1. :)

2. Hej :) Założyłam wątek o modzie w PLL :) bo chyba jeszcze takiego nie ma :) Chodzi mi który styl ubierania i makijaż głównych bohaterek najbardziej wam się podoba :)

Mi się naj.. podoba styl Hanny,, może nie jest jakiś oryginalny ale zawsze się ubiera modnie i tak kolorowoo, może czasami trochę za bardzo cukierkowo :)

Ostatnio coraz bardziej zaczyna mi się podobać styl Arii :)

Spencer też ubiera się ok, ale musi być dopasowany do charakteru, napewno nie dla mnie, Spence jest osobą taką pilną zajętą albo się uczy, wygrywa konkursy albo siedzi na facebooku / twitterze tak jak Hanna powiedziała o niej w 1 odc. :)

Na ubrania Em nawet nie zwracam uwagi, jakieś takiee nijakie ;/
    --------------------------------------------------
    Jeśli chodzi o makijaż to Aria i Hanna. :) Spencer i Emily też są bardzo ładne ale mają bardzooo naturalny make-up:D chyba tylko rzęsy i jakiś lekki podkład :) chociaż zdarza się że są mocniej pomalowanee

Uwielbiamm te piękne bloond loki Hanny :))

3. o temat jest suuper :)

no coz jesli chodzi o styl to mi sie wlasciwie kazda z nich podoba. no w sumie kazda reprezentuje cos innego mozna ich ubior okreslic w miare tak:
    hanna - slodko, odwaznie i zawsze modnie :)
    emily - sportowo
    spencer - ubior klasyczny
    aria - bardziej jakis taki gotyk no przynajmniej podstawa to czern u niej.

mi się podoba styl spencer i hanny.
    hanna ubiera sie tak fajnei slodko ma tak duzo kolorow :) moge zawsze podpatrzec haha
    natomiast mi sie wydaje ze styl spencer jest moj haha :) ale nie jestem kujonka hoho daleko mi do tego xd po prostu ona zawsze modne klasyczne rzeczy z fajnymi swetrami, butami bo teraz sa te jazzowki modne no i zakiety za czym tez szaleje :)

co do make up'u hmm ja to raczej tutaj tez wybieram hanne i spencer. z reguly u mnie to tak jak u spencer rzesy i cos tam xd no ale makijaz hanny wykorzystuje do imprez bo jest sweet :)

haha zgadzam sie hanna ma fajne loki :**

4. no ja to samo :) rzęsy na codzień i jakiś błyszczyk, a make-up Hanny albo Arii na imprezy :))
    mi też się podoba styl wszystkich dziewczyn :) każdy inny,, tylko Emily jakoś mi się nie podoba ;//

Kasiucha15: jak mg zapytać :) ile masz lat ?

5. kochane cudowny temat!:* ja też się na ten temat wypowiem :) jeśli chodzi o ubiór to chyba Spencer chociaż czasami zdarza jej się ubrać jakiś kapelusik co w ogóle nie jest w moim stylu :) makijaż Emily i Spencer bo podoba mi się naturalność :) a jeśli chodzi o włosy to szaleję za włosami Emily są pełne połysku i wyglądają tak zdrowo! :) poza tym są mega długie a ja takie uwielbiam :D

6. jasne agata :) 16 xd a czemu pytasz? za mloda ta styl spencer ? haha nie jestem az taka powazna xd

7. aa to jesteśmy rówieśniczkami :) ja mam 15..xd nie, nie jesteś za młoda na styl Spence :D:D

8. haha ok xd dzieki xd

9. ciekawi mnie właśnie co hanna robi z włosami, że ma takie świetne :P

10. moze sie kiedys doczekamy jak pokaza xd

ale jest prosta rada zaraz po wymyciu delikatnie wysusz ale wczesniej dobrze rozczesz i zrob przedzialek a potem duze papiloty ukladane pietrowo potem rozplatujesz i ukladasz palcami POD ZADNYM POZOREM ICH NIE CZESZ!! i wszystko gotowe :) na yt podajrze byl filmik jak zrobic fryzure Hanny :)
    mysle ze ci sie przyda :)

11. ooo, dziękuję :D lece dziś do sklepu po papiloty i wypróbuje :D bo tez mam długie blond włosy jak Hanna , ale no niestety proste jak druty i troche ta fryzura juz mi się juz znudziła.

12. a ja mam proste jak druty długie brązowe włosy.. wrrrr

13. haha teraz czytam to swoja instrukcje na wlosy co ci napisalam i sie brechtam ogarnelas to ?? ja bym tego nie zrozumiala xd zmeczona bylam xd

wlasnie najlepiej krecic na papiloty i miec dobra pianke xd ewentualnie mozesz sobie wlosy zakrecic jak beda mokre i suszyc z papilotami :)

14. no jakoś tam sobie poradziłam, przynajmniej wydaje mi sie, że wiem o co chodzi :P

15. haha no to trudne nie jest xd zazdroszcze wlosow xd

16. hej dziewczyny,
    nie wiecie, gdzie można dostać taką bluzkę/tunikę jaką ma Aria w ostatnim odcinku?
    Taka czarna koronkowa. Genialna !
    Podsyłam link ze zdjęciem, jeśli ktoś nie kojarzy
    http://s3.amazonaws.com/kidzworld_photo/images/2011831/871e460e-bf71-42fd-8a05-e0ac2d55c30c/gallery_Pretty%20Little%20Liars%20Gallery%203.jpg

Pozdrawiam

17. ojoj ja widzialam podobna w h&m teraz niedawno chyba idz i zobacz :)

albo zrob sobie taka, przerob czy uszyj to nie trudne xd ja czasami sobie rzeczy przerabiam xd

18. Wszystkie dziewczyny mają świetny styl, ale jeźeli mam wybierać to uwielbiam styl Arii! Genialnie się ubiera i dobiera do tego cudne dodatki! Kolczyki pióra? Jak najbardziej TAK!!

19. Trudno określić ,ponieważ każda inaczej się ubiera. Jednak jak mam wybrać ,to styl Arii oraz Spencer. Arii bo jest oryginalny i odważny. Bardzo podobają mi się jej sukienki i dodatki. Natomiast jeśli chodzi o Spencer to podoba mi się,że ubrania są dopasowane kolorystycznie i wszystko do siebie pasuję ;-) .

20. Cóż ja uwielbiam style wszystkich dziewczyn.
    Aria-sukienki, ciemne kolory i duzo bizuteri.
    Hanna-jak zawsze modnie i kolorowo
    Spencer-klasyczny styl trochę oxfordowy
    Emily-stawia na sportową wygodę.
    Ja osobiście łącze te style. Każda ma coś co inspiruje. Ja staram się mieć własny niepowtarzalny styl. I chyba o to w tym chodzi.

21. ja osobiście nie przepadam za stylem Emily i Arii . Em - zbyt sportowy i jakiś taki... nijaki? a Arii - jak dla mnie trochę zbyt ciemny i ''mroczny'' xd
    za to bardzo mi się podoba styl Hanny i Spencer - w sumie to mój własny jest czymś pomiędzy, taką mieszanką ; )

22. Nie umiem powiedziec w kazdej jest cos fajnego
    Ale jesli mam juz wybrac to chyba Hanny i Emily.
    Jest bardzo ładna i ma piękne wlosy!!!
    Wszystkie są super:D
    I <3 PLL!!!

23. Najbardziej lubię styl Hanny i Arii. Dla mnie Emily jest taka nijaka, nawet nie zwracam na nią zbytnio uwagi.
    Zawsze moją uwagę przyciągnie makijaż Arii, strasznie ładnie, a makijaż Hanny jest niekiedy kiczowaty xd

24. Aria sie najlepiej ubiera. fajne ciemne kolory, ciekawa biżuteria. Hanna tak zabardzo modnie, nie podoba mi sie. Emily fajnie, taki sportowy styl. Spencer całkiem spoko.

25. Mnie najbradziej podoba się styl Spencer i Arii... A z miakijaży to Spencer...ale to trudno stwierdzić każda ma ciekawe ubrania w kolejnych odcinkach...

26. Dziewczyny ubierają się dobrze. Nie prawdą jest, że tylko Hanna ubiera się modnie, wszystkie dziewczyny mają wyczucie stylu i wiedzą co do czego założyć :) Osobiście najbardziej podoba mi się ubiór Arii i Spencer. Trochę retro i oldschool'u tak jak lubię. A z makijażem tak samo, każda na swój sposób ładnie.

27. Mi najbardziej podoba się styl Arii, właśnie trochę podobny do mojego, może nie aż tak odważny ale coś takiego. Uwielbiam czarne kolory oraz dużo dodatków jak i tuniki oraz sukienki.

28. Chyba jak większość, kocham styl Hanny i Spencer. Hannę za wyczucie mody, piękne sukienki i buty, świetny makijaż (jak ma oczy obrysowane ciemną kredką - epicko to wygląda) no i ładne, zadbane włosy. Spencer za klasyczny, ale bardzo fajny styl - jazzówki, żakiety, koszule z modnymi kołnierzykami i delikatny, ale efektowny makijaż :D poza tym, jestem fanką tej koszuli Spence - http://blog.muchmusic.com/wp-content/uploads/2011/08/PLLS2E10-blog12.jpg

29. jeżeli chodzi o ciuchy to zdecydowanie Hanna,
    włosy czyli ogólnie fryzura to Emily i Hanna,
    makijaż Hanna i Spencer,
    charakter również Hanna i Spencer.

sorki wyjechałam trochę po za temat "mody" ;D

30. Wg mnie wszystkie oprócz Emily fajnie się ubierają. ;d

RSS dla tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.