O temacie

• Napisany przez rain_girl 1 rok ago. Postów 44 wpisy. Ostatnipost napisany LOVE.
  1. http://www.prettylittleliars.com/the-scoop-on-a-dr-sullivans-notes-on-pretty-litte-liars-episode-2-11-i-must-confess/

zachecam do odwiedzenia tej strony ; )

2. Aktorzy i inni pracownicy mają urlop

3. ja nie wytrzymam do stycznia ; (((

4. nie tylko ty nie cierpie takich przerw..ja nawet nie cierpie czekac tydzien na nowy odcinek!! haha xd

5. No ej bez kitu! Do stycznia to ja zapomnę o wszystkim co sie działo w serialu... Ale z drugiej strony może to dobrze bo obejrze sobie jeszcze raz dla przypomnienia :D

6. haha no zobacze moze jak bede miala czas to tez sobie zaczne jeszcze raz xd

7. porażka jakaś, ja na serio zapomnę o wielu rzeczach i nie będę mogła potem ogarnąć tego wszystkiego :| A na przypomnienie sobie wszystkiego od początku trzeba czasu, którego się nie ma w roku szkolnym...

8. Ja to w roku szkolnym zeby wszystko ogarnąć lece na 2 kawach dziennie i od czasu do czasu zarywam nocki... Ale nadzieja w feriach zimowych, tylko nie wiem za bardzo jak taraz przypadna w moim województwie.

9. A co myślicie o tym? Ten odcinek ma być w październiku! http://www.facebook.com/video/video.php?v=711779421225&oid=291824160232&comments

10. no ja tez bede musiala sobie przypomniec przynajmniej kilka odcinkow wstecz xd

11. obejrzalam niedawno odc. 12 2 sezonu...i to straszne, bo przez A: spencer musiala zerwac z tobym, jackie zazadala zeby aria rzucila ezre, a hanna zepsula slub swojego taty a to wszystkoe poto zeby A nie zabilo terapeutki ktorej dziewczyny wyjawily tajemnice na temat A, a ona sama sie dowiedziala kim jest A...no niestety dziewczyny zostaly wrobione...nie dosc ze stracily to co najwazniejsze to teraz sa oskrzone o zabicie alison i terapeutki...ale terapeutka jednak zyje...a teraz trzeba czekac na odc. 13 do 19 pazdziernika! co za koszmar teraz jest jeszcze wiecej pytan czy odpowiedzi! nie moge czekac! zaraz glowa mi eksploduje!!! szczegolnie ze odc.13 bedzie specjalny (sadzac po zwiastunie pewnie bedzie opowiadal o czasie w ktorym alison jeszcze zyla)a to moze znaczyc ze nie wniesie nic nowego...moze kilka nowych informacji na temat tego kim jest A, ale to i tak niewiele...to znaczy ze trzeba czekac do stycznie zeby zobaczyc czy dziewczyny beda aresztowane, czy terapeutka znajdzie je i powie kim jest A, czy zwiazek arii i ezry przetrwa...i najwazniejsze czy spencer wroci do tobiego?! tyle by sie chcialo wiedziec a trzeba czekac trzy miesiace! to nie fair!

12. jest do 20 odc. a ja nie moge sie doczekac co bd dalej! Spencer musiala oklamac Tobiego przez "A"!! ;/

13. Ciekawe czy Maya umarła....i czy ojciec Arii zrozumie ją i Ezrę.:)

14. Dziś kolejny odc.!!! Ciekawe o której godz.bedzi.... a może już jest? iDE SPR.!!!!

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.