O temacie

• Napisany przez Lenka 10 miesiący ago. Postów 34 wpisy. Ostatnipost napisany SpencerH45.

Tagi

1. Moim zdaniem aison nie zyje tylko ktos tworzy intrygi

2. Też mi się tak zdaje, a raczej jest to pewne, ponieważ znaleziono jest ciało. Chociaż - to może być właśnie zaskakujące, bo okaże się, że "A" to była właśnie prawdziwa Alison, która chciała się za coś zemścić, tylko za co? Według mnie główną wskazówką są te filmiki z tą tajemniczą postacią pod koniec każdego odcinka. Np. kiedy "A" odtwarzała te nagranie na telewizorze, trzeba się zorientować kto ma taki fotel, miske na popcorm, albo telewizor. Innym razem np. kolor mebli, blatu, stołu. Był także odcinek w którym "A" chowała do jakieś "skarbonki" pieniądze Hanny. Może u kogoś w domu jest taka sama "skarbonka" i wtedy byłoby widomo, że to u tego kogoś w domu.

3. "A" to z pewnością nie Alison, bo ona umarła, a ten serial to bardziej kryminał, niż horror, więc wątpię, by sprawcą wszystkiego był duch. Zgadam się z eagle. To bardzo dobry pomysł. Był taki moment kiedy Toby uczył się francuskiego, a Tajemnicza Postać słuchała francuskiego z taśmy. Wówczas pomyślałam - Toby? - Ale okazało się to niemożliwe, więc szukajmy dalej. Ale i tak sądzę, że "A" to jakaś osoba z serialu, tylko nie mogę dojść kto. Kiedy tylko mamy jakąś koncepcję, Tajemnicza Postać wszystko psuje, bo zaczyna zachowywać się jak ktoś, kogo nie podejrzewałyśmy. To trudniejsze, niż się wydaje.

4. Może jeszcze nigdy nie pokazali "A" i dowiemy sie w ostatnim odcinku... albo nigdy sie nie dowiemy... tak jak w "plotkarze" kto jest plotkarą.

5. i myśle ze "A" żyje

6. zgadzam się z sweatpi, może być właśnie tak jak z plotkarą. to kim jest 'a' jest najbardziej interesujące, jednak własnie tego nigdy sie nie dowiemy.

nie jestem w stanie sie określić w tym temacie, z odcinka na odcinek moje przemyślenia na temat A sie zmieniaja.

7. A czemu nie Toby? Może to Toby i Spencer?

8. PS A na pewno żyje, ale Alison nie.

9. hmmm... z każdym odcinkiem mysle inaczej ;d
    na samym poczatku uwazalam, ze to Mona jest "A"
    teraz dziwnie zachowuje sie Spencer
    ogolnie mam nadzieje, ze to nie bedzie jak w plotkarze, wtedy ... to bym sie wkurzyla
    Jenna oczywiscie (moim zdaniem) tez jest w to zamieszana

10. Mona nie może być, bo (spojler, co do książki) była w książce, a producenci zapowiedzieli, że w serialu będzie ktoś inny .
    Osobiscie uwazam, ze "A" zyje.

11. Ej... macie takie wrażenie, że Ali miała romans z ojcem Spencer??

12. nie. nie sądzę.
    gdy było wspomniane o romansie ze starszym facetem sądze, ze to chodziło o Iana a nie o ojca Spencer.:)

13. Hej !

Dla tych, którzy chcą wiedziec kim jest A i czy żyje !

A zyje i jest nia ............ UWAGA ! Siostra-blizniaczka Ali !

Niestety nie wiem, skad ona wie o wszystkim co dzialo sie w paczce dziewczyn, ale wiem, ze to ona ! :)

Nie wiem, czy wiecie, ale istnieje ksiazka "Pretty Little Liars" i jest juz dostepna w POLSCE !!!!!! Polecam :)

14. Serial to nie książka. Scenarzyści sporo zmieniają, mam nadzieję, że nie będzie tam tego motywu z bliźniaczka...

15. Sweatpi też zaczęłam się nad tym zastanawiać i to nawet prawdopodobne.

16. Sweatpi też zaczęłam się nad tym zastanawiać i to nawet prawdopodobne.

17. Oj pożyjemy zobaczymy.Wystarczy czekać na kolejne odcinki ^^. Ja myślę,że "A" żyje :)

18. Myślę, że "A" żyje. Po każdym odcinku mam inne przypuszczenia i gdy mam wytypowaną jakąś postać nagle wszystko się zmienia i trzeba zacząć od nowa. I tak jak 'kruchablondynka' mam nadzieję, że scenarzyści coś zmienią i nie będzie motywu siostry bliźniaczki, bo to by było beznadziejne.:)

19. "A" żyje na 100% bo inaczej kto by to robił?? Alison nie żyje bo znaleźli przecież jej ciało...
    Wydaje mi się, że "A" to kilka osób bo chyba 1 osoba by tego nie ogarnęła ;]

20. Myśle że Alison to 'a' ,może Alison żyje i podłożyła ciało

21. tak.

22. A z pewnoscia zyje tylko. bo caly czas sie odzywa. nie wiadomo czy to on/ona i nie wiadomo czy to jedna osoba czy team jak to okreslila spencer. chociaz jest szansa ze niedlugo ujawnia kto jest A ;0

23. NiXx wątpie, że ciało było podłożone. Odnaleźli je przecież rok po śmierci, więc chyba robili badania DNA czy coś ( nie wiem w jakim tempie rozkłada się ludzkie ciało xD )
    Motywu z bliźniaczką, raczej nie będzie, bo w którymś odcinku mama arii podawala A płaszcz i raczej by poznała siostre bliźniaczke Alison. Choć może nie są podobne...
    'A' żyje, tego jestem pewna ; )

24. Tak "A" na pewno żyje. Mam nadzieję, że to nie będzie bliźniaczka Ali. Ali na pewno nie żyje, na pewno bo przecież robili jej sekcje zwłok. Uważam, że "A" to kilka osób, tak jak napisała Aria_1997_xD: 1 osoba by tego nie ogarnęła.:)

25. no raczej!
    <żyje!!!!>

26. No żyje, a co, niby duch to wszystko robi? o.o

27. A co powiecie na pomysl ze to blizniacza siostra Alison nie zyje.A kiedy Ali powiedzila ze jedynym sposobem zeby byc zapamietanym po smierci to "umrzec mlodo", moze tak naprawde upozorowala wlasna smierc a teraz ma wolna reke :) hmm?

28. Euphoria- coś w tym jest, w końcu na początku Halloweenowego odc Ali opowiadała "całkowicie zmyśloną" historię o dwóch bliźniaczkach gdzie jedna zabija drugą. Może jednak było w tej historii trochę prawdy... ;P

29. Alison nie żyje , A tak.... chyba że siostra blizniaczka nie zyja a Alison żyje w ukryciu... hmm chcociaz to wątpliwe gdyż ta osoba ich ciagle obserwuje więc dziewczyny by chyba gdzies migiem zauwazyly"
    Alison "

30. chciałabym tylko powiedzieć, że jeśli ciało leży przez rok zakopane pod ziemią to się zaczyna rozkładać , nie ? w takich przypadkach niemożliwa jest indentyfikacja zwłok , więc zostały wykonane badania DNA . NA PEWNO . a każdy człowiek ma inne DNA (nawet bliźniaczki xd) i tego się nie da oszukać !

RSS dla tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.