O temacie

• Napisany przez Lenka 10 miesiący ago. Postów 34 wpisy. Ostatnipost napisany SpencerH45.

Tagi

1. Tak jak napisała Monika: To mało prawdopodobne aby po mieście grasowała Alison bądź jej siostra bez żadnego zauważenia (: Bo okej, A. zawsze ubiera się na czarno etc. etc. ale przecież w odcinku, gdzie mama Arii podawała jej/jemu płaszcz widziała jej/jego twarz . Gdyby to była Alison bądź siostra bliźniaczka - no przecież Ella nie dałaby jej tej kurtki z takim spokojem . Wyglądało bardziej na to, że pani Montgomery zna tą osobę dość dobrze .

2. wiesz że istnieją peruki, soczewki czy choćby stylizacja?

3. Według mnie Alison nie żyje ale na początku wysyłała im wiadomości zza grobu bo A raczej nie zrobiłaby sobie nagrobku!(BYŁO TO 1SEZONIE)Potem A zaczęlo działać!Bo przecież Hanna potrąciał A i dziewczyny (jak na razie) mają jej/jego telefon!

4. Alison miała siostre (chorą psychicznie czy coś XD). Nazywała się Courtney. To ona poznała Arie, Hanne, Spencer, Emily i się z nimi zaprzyjaźniła. Rodzice Alison myśleli, że Courtney to Alison dlatego, wysłali prawdziwą Alison do psychiatryka. A Courtney podawała się za nią. Nikt w Rosewood niewiedział, że Alison miała bliźniaczą siostre. Alison zakopała żywcem Courtney. Po śmierci Mony ona podaje się za A. Dalej nie wiem co było... :3 Z tego co jeszcze wiem to prawdziwa Alison zamknęła dziewczyny w jakimś domu i go podpaliła. Udaje im się ucieć, a Alison umiera. Płomienie ją zjadły. XD Ale nie wiem czy to prawda.

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.