O temacie

• Napisany przez Esther 9 miesiący ago. Postów 34 wpisy. Ostatnipost napisany xxx12316.
  1. Hej. Właśnie całkiem niedawno możemy oglądać serial,który stworzony został na wzór PLL. Stacja abc family podjęła się ekranizacji książki S.Shepard "The Lying Game" . Widzieliście już 1 odcinek? Słyszeliście o nim? Jakie macie wrażenia?
    Zapraszam do dyskusji :)

2. Chce go obejrzeć, jest już na iitv.info , ale czekam na wersje z napisami ; )

3. Ja oglądałam po angielsku i powiem szczerze,że aktorka,która gra jednocześnie rolę dwóch bliźniaczek spodobała mi się. Myślałam,że będzie bardziej drętwa. Ale chłopaków mogli by dać ładniejszych :)

4. Ja musze jednak poczekać na napisy,z moim angielskim kiepsko, ucze się go dopiero 2 lata ; ) Szkoda, że chłopaki nie są najładniejsi, ale jeśli serial mnie wciągnie, to i tak nie bedzie to miała większego znaczenia uroda aktorów ; )

5. No w sumie. Ale ja tam lubię patrzeć na ekran,gdzie są przystojni faceci :D

6. Nie wytrzymałam i obejrzałam bez napisów ;D Nieważne, że niewiele zrozumiałam ; p
    Główna bohaterka mi Przypomina Nine Dobrev. Nie wiem dlaczego ; ) Nie są aż tacy źli chłopaki, co nie znaczy że nie mogliby być ładniejsi ; D

7. to ja zaraz ide ogladac xd serio Nine ci przypomina? xd

ogladam..
    faktycznie jak biegla to mowie jak Nina co miala sesje z seventeenmagazine ale teraz to tylko podobnie do niny siostry gadaja maja smieszne glosy podobne raczej neizbyt chociaz..xd

8. mi też :) jest chyba tylko od niej troszkę drobniejsza

9. Ta aktorka też mi przypomina Ninę Dobrev. Tylko w wersji bardziej wyluzowanej i nie osaczonej wampirami :D
    Śmieszne głosy? No nie zwróciłam aż tak bardzo na nie uwagi. :)

10. Też nie zwróciłam uwagi na śmieszne głosy ; )
    Dodali już odcinek z napisami, dla tych wszystkich, którzy z angielskiego są kiepscy ; D

11. Kurczę ja jestem ciekawa co się stało z tą bliźniaczką,która była na samym końcu w samochodzie w lunaparku. Czemu tak krzyczała? Macie jakieś podejrzenia? ^^

12. Nie mam pojęcia. Szkoda, że dopiero 1 odcinek był ; / Ale serial zapowiada się świetnie ;D

13. zaraz bd oglądać :)

14. zajebistyy ten serial ,, prawie jak PLL :) wciągnął mnie od samego początku, szkoda że dopiero 1 odcinek ; (

15. A ktoś może z was wie kiedy wrzucą kolejny odcinek "The Lying Game"? ^^

16. ja niewiem ale jak po polsku był wczoraj to będzie w każdy piątek chyba ;)

17. w stanach odcinki są w poniedziałki, także w sieci powinny być we wtorek. Ten kto potrzebuje napisów będzie pewnie musiał jeszcze kilka dni poczekać.

18. no to jak w USA są w poniedziałki to u nas będzie we wtorki a jak będzie tak jak z Pretty little liars to napisy w środę ale to jest mniej znany serial od PLL to mogą być nawet do piątku ; (

19. już się nie mogę doczekać następnego odcinkaa :) ciekawe co się dzieje z tą prawdziwą Sutton . zaginęła ??

20. nie było mnie chwile, nie wiedziałam, ale od razu zabieram się na pierwszy odcinek.

21. spoko jest xd

22. Oglądałyście już 2 odcinek? :D

23. tak ,ale jak dla mnie to był nudny

24. Sztuczny i nudny. Ta dziewczyna za szybko weszła w rolę - co z tego, że np. jest śmiała, odważna itp... powinna być i tak zagubiona w takiej sytuacji! A po drugi: Co ta druga laska tak po prostu to sobie zaplanowała i nawet nie raczyła podać tej drugiej podstawowych informacji o sobie? Naciągane jak nie wiem.

25. kochane możecie podać link z którego oglądałyście The Lying Game?

26. http://iitv.info/the-lying-game/

Ja zawsze oglądam z iitv.info
    Co do 2 odcinka. Zgadzam się z wami,że odcinek był nudny i sztuczny. Myślałam,że tylko ja tak sądzę. Ale zszokowało mnie ukradnięcie laptopa na zlecenie ojca Mads.

27. dziękuje Esther :*

28. Nie ma za co. Polecam się na przyszłość :D

29. właśnie zabieram się za oglądanie 2 odcinka. Pierwszy obejrzałam i póki co zachwycona nie jestem. Bohaterowie jacyś tacy nudni i mało specyficzni... no ale, nie skreślam od razu, może się rozkręci.

30. fajne to jest :)

RSS dla tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.