O temacie

• Napisany przez julie 4 miesiące ago. Postów 16 wpisów. Ostatnipost napisany alison17.

brak tagów.

1. Można podawać kilka osób a oto moje -

Wren bo : pracuje w szpitalu i mógł podłozyć te środki dla Emily
    -sprawił że Spen zerwała z Tobym i pocałował ją tego samego dnia.
    -chodził z Melissą a Melissa ma coś wspólnego z Ianem a oni byli oprzyajciółmi
    - W którymś odcinku mówi że lubi pić herbatę tak jak Alison !
    Mona - tak jak w książce a i widziłam wywiad z Lucy Hole która mówiła że A może być naj przyjaciółką Hanny.
    I Lucas bo w Halloweenowym odcinku nazwał Ali dziw*ką i pobił ją i nie nawidził jej i w paru odcinkach dziwnie się zachowywał w stosunku do Hanny !
    No i krążą plotki o tym że Ali miała bliźniaczkę i ona zabiła Ali i teraz jest w psychiatryku i mści się wysyłając SMS do dziewczyn bo nie wyciągnęły ją z Psychiatryka mam jeszcze więcej dowodów na to że to mogli być ci ludzie Ale nie chce mi się za bardzo rozpisywać :) Pozdro dla Fanów PLL
    to są moje podejrzenia a wasze?

2. Dla mnie A to albo duża grupa osób, duch Alison, prawdziwa Alison lub bliźniaczka Alison. Na pewno zwykła osoba jak Wren czy Melissa nie wie wszystkiego o kłamczuchach,a co dopiero wyczuć idealny moment na wysłanie smsa. Nawet nie mają powodu, aby tak je torturować. A kamery A są chyba porozstawiane w każdym miejscu w Rosewood. Ten ktoś musi być znany w Rosewood i wydaje mi się, że A to dziewczyna, gdyż w wywiadzie powiedziała nam, iż ona jest najładniejszą kłamczuchą. Mężczyzna raczej by tak nie powiedział ;)

3. według mnie A to na pewno jest grupa osób współpracujących ze sobą , bo 1 osoba raczej by tego wszystkiego nie ogarnęła . wszystko co robi jest perfekcyjne , ale czasem też dużo ryzykuje , np. podpisanie się na gipsie Hanny , masaż Emily i jak A przyszło po to pudełko do tej szklarni , przecież podając zwykły przykład , kiedy A podpisywało się na gipsie Hanny ona akurat mogła się przebudzić i ją / jego zobaczyć . Według mnie A to na pewno nie jest Wren , bo jak napisała robin23 jest zwykłą osobą , choć nie zgadzam się z tym , że Melissa jest taka zwykła , jednak jej cały ten związek z Ianem był strasznie dziwny i tajemniczy , wgl jej postać taka jest , więc ja ją zaczynam podejrzewać . niby się mówi , że nie mogłaby tak torturować własnej siostry , ale musimy pamiętać , że one nigdy nie były też w dobrych stosunkach .

4. Oczywiście, że jedna osoba by to ogarnęła - w książce jakoś jej się udało. I jednemu A, i drugiemu A. :) Poza tym nie zapominajmy, że to serial i tu dużo rzeczy jest naciąganych , które w realnym życi nie miałyby raczej miejsca, tak więc to, że A jest jedno jest bardzo prawdopodobne.

To na pewno nie jest Wren. W jednym z pierwszych odcinków jest scena, gdy Wren przyszedł do domu Spencer pijany i wtedy A ich kręciło kamerą.

Pozdrawiam :)

5. Według mnie to jest mało prawdopodobne żeby A było jedno , raczej ktoś mu w tym pomaga . Bo to by było bez sensu powiedzieć w ostatnim odcinku jedną osobę która jest A i na tym koniec . Serial musi jakoś dalej się kręcić więc musi być jeszcze kilka innych osób które są zamieszane w tożsamość A , typu Jenna , Garett , Melissa .

6. Moze być tak jak w książce, że gdy pierwsze a zostało ujawnione i zginęło ktoś zaczął być drugim A i tak najprawdopodobniej będzie ;)

7. ale ma nie być przecież tego samego A co w książce , bo nawet gdy Lucy Hale (Aria Montgomery) przeczytała końcowy scenariusz , to powiedziała , że A nie jest takie samo jak w książce. a myślę , że raczej nie zaczęliby od ujawnienia pierwszego A którym jest Mona bo to by nie była żadna niespodzianka dla widzów : (

8. chodziło mi o to, że mogą być dwa A, tak jak w książce, ale nie będą to te same osoby ;)

9. "A" jest jak plotkara; wie wszystko nie wiadomo skąd. I moim zdaniem to nie jest jedna osoba. Bo dużo osób nienawidziło Alison i się zgadali żeby ją zniszczyć a potem jej przyjaciółki; może być to ten cały N.A.T, ale wątpię bo byłoby to za proste. Właściwie to wykluczamy wszystkich "nie bo to byłoby za proste" ale z drugiej strony "najciemniej pod latarnią" nie wykluczajcie najprostszych odpowiedzi. A książka i serial to nie to samo, już tak powiedzieli twórcy ;)

10. Mam swoją teorie na temat A. "A" to dwie osoby, ponieważ przyjżyjcie się na listy od "A" np. (wiadomość) - - A ,a w innych (wiadomość) -A to świadczy że "A" to dwie osoby. Dwie kreski oznaczają dwie samogłoski w imieniu ,a jedna kreska to jedną samogłaska w imieniu. To przecież proste przyjżyjcie sie XOXO ;)

11. w sumie nie zwracałam na to uwagi, aż muszę popatrzeć :D
    dwie kreski oznaczają dwie samogłoski czy dwie konkretne samogłoski - A ? ;>

12. Ostatnio czytałam wywiad z dziewczynami z PLL i mówiły, że wiedzą już, kim jest A. Oczywiście nie mogły tego wyjawić, ale powiedziały, że kiedy Ian ( Ezra) przeczytał to w scenariuszu, zaczął się śmiać :D Więc teraz możemy przypuszczać, że jest to najmniej podejrzewana przez nas osoba... Tak przynajmniej mi się wydaje. A co wy myślicie??
    :*

13. no może właśnie dlatego się śmiał bo on jest A..

14. A to bliźniacza siostra Alison.

15. o mój boże jak Ezra jest A to ja współczuje Arii

16. Napewno A to więcej osób bo w ostatnim odcinku Mona mówi że: teraz myślą że mogą spać z otwartymi drzwiami i oknami, a przecież NAM o to chodzi!!!!! no nie brzmiało to dokładnie tak ale coś takiego ;D

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.