Moja to Spencer!! a wasza ???
Moja to Spencer!! a wasza ???
Moja to chyba Aria. Nie lubiłam jej jakoś bardzo, ale ostatnio spodobało mi się to, jak gra. Naprawdę fajnie gra swoją rolę, poza tym jakoś się tak w to wczuwa, że widać co czuje, a nie tak jak aktorka, która gra Emily. Na jej twarzy widziałam może dwie miny...
Dla mnie też Aria. :) Może coś ze mną jest nie tak, ale podoba mi się tajemniczy związek z nauczycielem... I to w dodatku tak przystojnym :P A to powoduje, że lubię Arię:) Chyba właśnie to, że nie boi się, jest odważna, potrafi się sprzeciwić, a jednocześnie zdarza się jej być bezbronną i niepewną... :)
Spencer ;)
Spencer i Emily.;D
Wg mnie najlepszą grą aktorską odznacza się Hanna, potem Spencer,a na końcu Aria i Emily. Jednak najbardziej lubię Arię i Hannę. ;) poza tym uwielbiam stroje w PLL! <3.
Spencer, ona chyba najbardziej mi sie podoba :)
na poczatku podobala mi sie emily, zwlaszcza wizualnie hehe :D ale w sumie jakbym miala po calym sezonie oceniac to ulubiona będzie Spencer. potem Emily. potem Hanna. i Aria na końcu, jakoś ona mi nie podchodzi, nie to że nie lubie jej ale jakoś najmniej lubie.
Ale Ezra jest OK :D
Toby też mi sie spodobal, moze troszke pozniej ale jednak cos w sobie ma :)
Mona mnie straaaaaasznie wnerwia! >.< Pusta i glupawa lalka. A alison to su*cza, nie wiem co one wszystkie w niej widzialy...
Mona- wkurza, ale najmniej lubię Paige -.- nie mogę się do niej przekonać.
noo Paige też tak mi jakos nie podchodzi. nie pasuje do Emily. zreszta Mayi tez jakos nie lubilam za bardzo :D
aktorka, ktora gra Maye grala w "pamietnikach wampirow" emily bennet ;)
moja ulubiona postacia jest Ezra, jest przystojny i slodki. oczywiscie dziewczyny tez bardzo lubie ;)
aa fajny jest tez Caleb.
Caleb i Toby <33
Hanna oczywiście ;D
Aria i Ezra :D
Allison : )
Nie mówię o jej aktorstwie, ale o roli jaką gra.
Podoba mi się jej osobowość. To, że zawsze była oparciem dla swoich przyjaciółek. Ale była neizależna. Nawet za bardzo. Nie słuchała zdania innych, zawsze robiła to co ONA uważała za słuszne.
Potrafiła opanować każdą sytuację ... Lubię to w niej ; D
siemaelocześć (:
Allison oparciem dla swoich przyjaciółek? Zwłaszcza manipulując nimi wykazywała się ogromnym 'wsparciem'...
definitywnie HANNA! :D
jestem skeen. :)
Moim zdaniem była wsparciem. Zawsze je wysłuchała i doradziła. Pomagała im z chłopakami, i sprawami rodzinnymi. A to, że nimi manipulowała to tylko oznaka tego że chciała coś zdobyć dla własnych celów.I napisałam że jest niezależna i zawsze postawi na swoim.
Hanna i Aria :*
Moja to Aria. Mogę się z nią w jakiś sposób zgrać, jesteśmy podobne. Tylko..ja nie umawiam się z nauczycielem, hehe. ;) Najbardziej interesuje mnie styl Arii.
Dla mnie ulubione to Aria i Hanna. Obie uwielbiam ;) Dobrze grają, poza tym podoba mi się ich styl.
Hanna i Caleb no i Speancer też jest ok ;D No i Ezra! :p
siemaelocześć (:
To że im doradzała, nie oznaczało, że była dla nich wsparciem - wprowadzenie Hannę w bulimię... To Allison kiedy zobaczyła jak Hanna zapalczywie POŻERAŁA jedzenie, zaprowadziła ją do łazienki i powiedziała co ma zrobić. Owszem, doradziła. Ale dobrze?
Hanna, zdecydowanie. Lubię ją za to, że jest taka zbuntowana i zagubiona, czasami naprawdę umie się postawić. Poza tym potrafi rozładować napięcie.
One wszystkie sa cudowne . I naprawde trudno ktoras wybrac . ale Hanna albo Aria :)
Hanna.
Nie wiem czemu xD
Ale ma fajnego chłopaka i to się liczy. Dziewczyna ma gust ;Pp
Tylko : Hanna, Aria, Emily i Spencer - każda ma w sobie coś innego :)
Spencer zdecydowanie , mysle ze ma bardzo trudna role do zagrania i swietnie sobie z tym radzi . Rowniez podziwiam Emily :))
ja nie przepadam za Emily, najbardziej utożsamiam się z Hanną...
Praktycznie to lubię wszystkie 4 dziewczyny. Każda ma w sobie coś pozytywnego, ale też niektóre ich zachowania, czy cechy charakteru mnie denerwują. Z chłopaków to najbardziej lubię Toby'ego. Za całokształt :)
Toby & Hanna & Caleb. Nie znoszę Spencer. Arię lubię, ale jest irytująca, ciągle zadaje pytania ,,A dlaczego A...'', zamiast działać.
Caleb i Hanna są fajni. Slodka z nich para ; ) Nie przepadam za Emily (Mam uraz do homoseksualistów). Spencer wygląda czasem jakby coś ukrywała, Aria denerwuje mnie tym swoim byciem z Ezrą. Mogłaby zacząć kręcić z Jasonem ; ) Ale i tak najlepsza/y jest 'A' ;D Niezly/a jest, żeby takie intrygi wymyślić ; )
Musisz się zalogować, aby móc pisać.