Hanna. i Wreeeeeeeeen<3<3
Hanna. i Wreeeeeeeeen<3<3
Zdecydowanie i definitywnie Hanna ♥ Jest naprawdę cudowną dziewczyną, która od cholery przeszła. Podoba mi się sposób w jaki stara się chronić swoich bliskich, szczególnie Caleba . Jej akcje zawsze doprowadzają mnie do śmiechu bądź płaczu co czyni z niej bardzo wyrazistą postać. Szkoda było mi jej w okresie "Hefty Hanna", jednak panna dała sobie radę, poradziła sobie z bulimią i żyje dalej, doprowadzając swoimi uwagami do śmiechu :D Świetna postać.
Oprócz niej lubię również Spencer, która zawsze potrafi wziąć wszystko w swoje ręce i Alison - bądź co bądź bez niej serial nie byłby ciekawy . Jeśli chodzi o bojów zdecydowanie Lucas , i kurde naprawdę nie mam pojęcia dlaaczego :D? Słodki chłopak ♥ Do tego uroczy .
O , i jeszcze Mr. Ezra , i Jason. Yhym i jeszcze Caleb ! I Wren. Szczerze - Większość mężczyzn w tymże serialu . Dziękuję za wysłuchanie xd .
Aria i Hanna i Caleb ;p
Aria i Hanna :) Za to nie przepadam za Spencer i Emily.
Z dziewczyn to Aria i Hannah a chłopaków Caleb, Ezra i Toby
bardzo nie lubie Mayi . ; p
Hanna Emily i Alison :)
Mimo że Alison jest dziwna, jak to niektórzy mówią, to bardzo lubię jej postać. Nadaje serialowi takiej tajemniczości i niezwykłości. Lubię również Spencer, która ma ironiczne poczucie humoru, dystans do wszystkiego i wszystkich i czasem rozwalają mnie jej miny, kiedy przedawkuje z kofeiną :D A Hannę z kolei i Arię lubię za styl. Za Emily nie przepadam. Jedyne, co mi się w niej podoba, to to, że jest sobą i nie wstydzi się tego, kim jest.
Hanna Hanna Hanna.
Definitywnie :)
Uwielbiam ją. Nie dlatego, że ma tak na imię jak ja i że też jest blondynką xD chociaż to też mnie jakoś bardziej z nią utożsamia :D
Uwielbiam charakter Hanny, jej styl ubierania się i grę aktorską Ashley. To zdecydowanie moja ulubiona aktorka :) No i jest śliczna!
Ulubiona ? Aria.
Zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl
Aria Hanna EEEEEEzzrrrraaaaaaa<3<3<3
Jeżeli chcecie poznać innych fanów, zapraszamy na prettylittleliars.jun.pl
Hanna & Caleb & Aria & Toby ♥
Hanny na początku nie lubiłam, taka wkurzająca była. Teraz jedna z moich ulubionych postaci, fajna i ładnie się ubiera
Caleb - przystojniak! a przy tym romantyczny, miły i ogólnie jest wspaniały!
Aria - lubię ją od pierwszego odcinka, sama nie wiem czemy ;)
Toby - mój kochany, na początku było mi go szkoda, cieszę się że już jest z nim spoko.
Emily!
potem Aria, Maya, Ezra ;D
A na końcu Hanna i Caleb ;D
Alison , Hanna , Aria i nawet Mona :D
Jason, Spencer, Caleb, Hanna i Wren.
Musisz się zalogować, aby móc pisać.