O temacie

• Napisany przez robin23 3 miesiące ago. Postów 18 wpisów. Ostatnipost napisany ewelka3775.

brak tagów.

1. Przeczytałam w temacie "sms'y od A", o zorganizowaniu zlotu fanów Pretty Little Liars. Uważam, że to świetny pomysł. Tylko największym problemem będzie wybranie miasta, a potem miejsca. Według mnie najlepiej i najtaniej będzie zrobić coś w stylu pikniku ;), ale to dopiero na wiosnę. Co o tym myślicie?

2. Super pomysł... tylko ciekawe ile osób bedzie chętnych pewnie wielu ale moga być problemy włąśnie w dojechaniu....itp.

3. Dlatego trzeba będzie zrobić w kilku miejscach, bo przecież nikt nie będzie jechał np. z Wrocławia do Gdańska na jakiś tam piknik ;)

4. dobry pomysł, ale właśnie w kilku miastach, np. większych typu Warszawa, Gdańsk, Kraków itp.

5. No racja, pomysł bardzo dobry :D

6. WROCLOVE<3

7. tak Wrocław :)

8. mi najbardziej by pasowała Wawa :>

9. pierwszy można zrobić w Warszawie :) Ma ktoś pomysł w jakim miejscu najlepiej się spotkać?

10. Mi najlepiej pasuje Słupsk/Gdańsk.

11. Dobry jest pomysł żeby zrobić w kilku miejscach :)

12. Bydgoszcz<3

13. Też jestem z Bydgoszczy ;) Jeśli chcemy zrobić ten zlot. To trzeba wybrać miejsca dokładne i datę.
    Bo pewnie na pisaniu tylko się skończy, a mam nadzieje że nie ;)))

14. Może założyciel forum by to jakoś zorganizował? Trzeba wymyślić co będziemy tam robić oraz czy spotkamy się gdzieś na zewnątrz czy w zamkniętej sali itp.

15. Hej, to super pomysł! Ja jestem z Lublina, to tak jakby coś :)

16. Wrocław!!! <3 Te pomysł jest super. Fajnie będzie się spotkać z ludźmi , którzy mają takie same zainteresowania jak ja ;)

17. na moje to niech każdy napisze w gdzie mieszka, albo ktorego duzego miasta najblizej i wtedy sie ustali gdzie jest nas najwięcej, ja z Torunia

18. ja mieszkam w łomży i mam koleżankę która też się na to pisze,ale dla mnie najlepiej w warszawie bo tak to wszędzie daleko

RSS dla tego tematu

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.